TANDIRLIK BUĞDAY UNU

* Her çeşit tandır ekmeği yapımında kullanılır
* Buğday unu içermektedir. Hiç bir kimyasal ağartıcı ve katkı maddesi içermez.
* 50 Kg pp çuval
* Raf Ömrü üretildiği tarihten itibaren 12 aydır.
 

Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri

Yapısal Özellikleri

  • * Yüksek elastikiyete sahip, kuvvetli hamur elde edilmesi
  • * Yufka açılması esnasında kolay açılma ve yırtılmama özelliği
  • * Pişirme esnasında kenar yapmama özelliği
  • * Yufkanın pişirilmesinden sonra su bırakmayarak yüksek su tutma özelliğine sahip olması
  • * İmalat esnasında dirençli bir hamur

BENZER ÜRÜNLER

  • TELEFON

    +90 (364) 235 04 23

  • ADRES

    Akkent Mahallesi Ankara Yolu Bulvarı No:18 Çorum

  • E-MAİL

    yukselun@yukselun.com.tr

  • ONLİNE KATALOG

    İncelemek İçin Tıklayınız...

Design by Czia
Top