YÜKSEL UN
Ana Sayfa
Kurumsal
Kurumsal
Geri
Hakkımızda
Gıda Güvenliği Politikamız
Misyonumuz ve Vizyonumuz
Tarihçemiz
Ürünler
Nasıl Üretiyoruz
Tarifler
Belgelerimiz
İletişim
Ana Sayfa
Hakkımızda
Kalite Belgelerimiz
İletişim
ANA SAYFA
KURUMSAL
Hakkımızda
Gıda Güvenliği Politikamız
Misyonumuz ve Vizyonumuz
Tarihçemiz
ÜRÜNLERİMİZ
NASIL ÜRETİYORUZ
TARİFLER
BELGELERİMİZ
İLETİŞİM
Tip 550 Ekmeklik Buğday Unu
* Her çeşit ekmek yapımında kullanılır.
* Buğday unu ve C Vitamini içermektedir. Hiç bir kimyasal ağartıcı içermez.
* 50 KG pp çuval
* Raf Ömrü üretildiği tarihten itibaren 12 aydır.
Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
%Rutubet(Ağarlıkça)
14,5 Max
%Protein(Ağarlıkça)
10,5Min
%Kül
0,55 Max
Tat ve Koku Rutubet(Ağarlıkça)
Kendine Özgü tat ve kokuda
Renk ve Görünüş
Kendine özgü renk ve görünüşte
Yapısal Özellikleri
* Daha fazla ürün elde edilmesi
* Ekmek içi gözeneklerinin ince duvarlı ve homojen olması
* Kabukta yırtılma ve çatlama olmaması
* Mükemmel bıçak açma
* Hamurun kolay şekil alması ve ekmeğin hacimli olması
BENZER ÜRÜNLER
BAKLAVALIK BUĞDAY UNU
Baklavalık
KARA FIRIN UNU
Ekmeklik
Tip 550 Ekmeklik Buğday Unu
Ekmeklik
BÖREKLİK VE BUĞDAY UNU
Böreklik
TİP 650 EKMEKLİK BUĞDAY UNU
Ekmeklik
TİP 850 EKMEKLİK BUĞDAY UNU
Ekmeklik
PİDELİK BUĞDAY UNU
Pidelik
TAM BUĞDAY UNU
Ekmeklik
TANDIRLIK BUĞDAY UNU
Tandırlık
KEPEKLİ BUĞDAY UNU
Ekmeklik
KEPEK RAZMOL
Kepek-Razmol
TARİFLER
Çikolatalı Ekmek
Tarifler
Magolu Twist Ekmek
Tarifler
Peynirli ve Patatesli Ekmek
Tarifler
Sarımsaklı Ekmek Topları
Tarifler
Sodalı Ekmek
Tarifler
Top