-Büyük çukur bir kabın içine un’u eleyin, içine tuzu, hardal baharatını ve kabartma tozunu ilave edin.
-Daha önce rendelediğiniz peynirden 2 yemek kaşığı kadarını ve rendelenmiş patatesi karışımı ekleyerek iyice karıştırın.
-Zeytinyağı ve suyu da karışımın içine ekleyerek yumuşak bir hamur haline gelinceye kadar yoğuruyoruz.
-Un serpilmiş düzgün bir yüzeye koyduğunuz hamuru 20 cm genişliğindeki bir teker gibi yuvarlayın.
-Şekil verdiğiniz hamuru daha önce yağladığınız pişirme kağıdına yerleştirerek, 4 eşit parçaya bölecekmiş gibi hamurun üzerine bıçak atın ve üzerine geriye kalan rendelenmiş lor peynirini serpin.
-Daha önceden ısıtılmış fırına fırına koyacağınız ekmeği 220 oC’ de yaklaşık 25-30 dakika kadar pişirin.
-Fırından çıkardığınız ekmeği pişirme kağıdından ayırıp, mümkün olduğunca sıcak servis edin.
-Eğer farklı bir lezzet elde etmek isterseniz tavsiyemiz ; bir miktar dana jambonu parçalayarak 3. adımda ilave edebilirsiniz.